22 augusti 2008

Ett nytt skede i livet

Nu börjar en ny period i livet, efter att ha varit mammaledig länge så har jag nu börjat jobba igen. Lilleman har fått plats hos en underbar dagbarnvårdare, bättre kunde vi inte ha fått. Han trivs och inskolningen har gått bra jättebra. Så nu är det nya rutiner i vår vardag, med hämtning och lämning av Lilleman. Som mamma känns det så otroligt skönt att veta att han är på en plats där han har det bra och känner sig trygg. Jag kommer inte att jobba heltid, eftersom Lilleman fortfarande är en liten kille, så jag kommer fortfarande att ha tid att blogga när inspirationen faller på. Fredagar kommer jag att vara helt ledig och det känns jätteskönt för då blir helgen lite längre.

På bilden ser ni vad vi åt till frukost dagen efter skogspromenaden, yoghurt med färska blåbär och något enstaka smultron. Mums, en riktig sommarfrukost!!!




TREVLIG HELG & KRAM

5 kommentarer:

Kristin sa...

Hej hej! Lycka till nu med att börja jobba! Vad skönt att det går bra med dagmamman. Det är ju så viktigt att man känner att det blir bra när man ska lämna dem på dagarna... vi har förmånen att ha en superdagis där vi bor, där allt har varit perfekt. J har älskat det från första stund. Det har känts bra, när man vet att han gillar att vara där. Att man sedan själv håller på att längta ihjäl sig efter dem på dagarna är ju en annan sak ;-)

Härligt med bär!!! Passa på att njuta nu av helgen innan det blir mer jobb på måndag.

Stor kram!

/Kristin

Kristin sa...

hmmmm.... ETT superdagis ska det ju vara. Sorry! :-)
/Kristin

Bella sa...

Lycka till med jobbet. SKönt att det fungerat fint för Lillen.
Kram från Meli

Anonym sa...

Hej!

Lycka till med att börja jobba och komma in i den vardagen igen.
Vad skönt att han trivs och du känner dig trygg med dagmamman.
Matilda är hos dagmamma varje måndag för att träffa andra barn, få miljöombyte och att jag får en liten paus. Hon stormtrivs och tycker det är jättekul.
Ha en fin helg!
Kram Bodil.

Lotta sa...

Lycka till med dagmamman och med jobbet! Vi har haft en superbra dagmamma till vår minsting, och det var verkligen jobbigt nu i somras när det var dags att säga hej då. Lilltjejen började nämligen skolan i onsdags, stora damen!

Ha det gott!
Kram
Lotta