29 januari 2013

En vecka i fjällen



Underbara Hundfjället!


Se upp i backen, här kommer vi!

Tack och adjö, massor med snöööö!!!

Här har ni undertecknad!
Barnen gillade Trollskogen


Skönt att slå sig ner och vila benen en stund!
Nu är vi hemma igen efter en veckas semester i Sälen. Vi hade underbara dagar där tillsammans med några vänner. Varje dag utom den sista sken solen från klarblå himmel och det var alldeles vindstilla. Riktigt kallt var det också mellan -15 och -20 grader, men är man bara rätt klädd så klarar man det mesta. Sista dagen var det mulet, -8 grader och då blåste det. Den dagen frös vi mer än när det var riktigt kallt.
Tidigt uppe var barnen och efter frukost var vi ute i backen när den öppnade vid kl 9. Efter ett par timmars åkning gick vi in och åt lunch. Sedan ut igen, då stod skidskola på schemat för barnen och vi vuxna turades om att åka slalom i mera vuxenvänliga backar, medan någon av oss promenerade med lillskruttan i vagnen. Hon sov så gott nerbäddad i åkpåsen så bara lilla nästippen stack upp. En intensiv, men härlig semester har det varit.
Borta bra men hemma bäst. Efter en vecka är det skönt att komma hem till vardagen igen, hur skönt det än är att komma bort några dagar så är ändå hemma bäst!

2 kommentarer:

my Haven sa...

Underbara fjällen! Visst är det härligt. Ser själv fram emot en skidvecka framöver!

Eddan sa...

Heej :-)!

Oj oj oj vad det var länge sedan jag hittade in till dig. Här har det hänt stora saker märker jag ;-)
Ett stort grattis till tillökningen, jättekul att ni nu har tre godingar att slösa kärlek på. Jag bloggar i princip aldrig nu, hittar aldrig tid och inspiration, det blir mest Facebook numera. Jag läser dock lite bloggar när jag får tid över. Må så gott hela familjen! Kram från Anette